Zoek

Scherp Verpakkingen 22 jaar!

Vandaag vieren we met trots het ๐Ÿฎ๐Ÿฎ-๐—ท๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ด bestaan van ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป! ๐ŸŽ‚๐Ÿฅณ En dat is niet het enige nieuws dat we te delen hebben.
Al meer dan twee decennia hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen en innovatieve diensten aan onze gewaardeerde klanten.

Dit jubileum markeert niet alleen een reis van groei en succes, maar ook van samenwerking en partnerschap. Ook willen onze klanten en leveranciers bedanken voor het vertrouwen en jarenlange samenwerking, dankzij hen zijn wij in staat gesteld om te groeien in de dynamische wereld van verpakkingen. Wij kijken ernaar uit om de komende jaren voort te bouwen op dit momentum en nog meer toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten en partners.

Onze nieuwe website is speciaal ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en om een dieper inzicht te bieden in ons uitgebreide assortiment verpakkingsoplossingen. Kijk naar de mogelijkheden en behoeften van een snel veranderende markt, lees over duurzame initiatieven en blijf op de hoogte van de laatste trends in de verpakkingsindustrie. Op de nieuwe site kan je gemakkelijk zoeken in ons assortiment en specifiek per product een prijsaanvraag doen.

Proost ๐Ÿฅ‚ op 22 jaar succes en op naar een toekomst vol groei en prestaties!

Met vriendelijke groet,

Scherp Verpakkingen

Delen:

Meer nieuws

Kom in contact

Locatie hoofdkantoor

Nijverheidscentrum 40 B
2761 JP Zevenhuizen

contact
Locatie de kwakel

Mijnsherenweg 4
1424 CB De Kwakel

VOLG ONS
Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00

Zaterdag en zondag gesloten

Kom in contact

Zoek