Search

Scherp in Packaging nieuwe hoofdsponsor ZVH Volleybal

Met gepaste trots presenteert ZVH Volleybal Scherp in Packaging als de nieuwe hoofdsponsor. Komend jaar zal door de eredivisionist de naam “Scherp in Packaging ZVH” gevoerd gaan worden. Het uit Zevenhuizen afkomstige Scherp Verpakkingen heeft zich voor (minimaal) één seizoen verbonden aan de club.

Scherp in Packaging levert een uitgebreid pakket aan verpakkingen in verschillende branches, Verhuizen, Bloemen en Planten, Industrie, Webshops en Bouw. “Wij zijn verheugd om dit team komende jaar te ondersteunen” geven de eigenaren Leen Schakelaar en Ralph Nenk aan. “Als bedrijf zijn wij continu bezig om te verbeteren en te innoveren, niet alleen doen wij dit met onze producten maar ook met onze dienstverlening. Deze drive willen wij overbrengen naar het team en de vereniging” aldus Nenk.


Schakelaar heeft zelf veel affiniteit met sport en volleybal. “Mijn sporthart gaf aan in te gaan op de vraag van ZVH Volleybal.” “Fantastisch dat Scherp in Packaging eredivisie-volleybal in ons dorp op deze manier ondersteunt” aldus Richard Rademaker.

Delen:

Meer nieuws

Kom in contact

Locatie hoofdkantoor

Nijverheidscentrum 40 B
2761 JP Zevenhuizen

Locatie de kwakel

Mijnsherenweg 4
1424 CB De Kwakel

VOLG ONS
Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00

Zaterdag en zondag gesloten

Kom in contact

Search