Zoek
Polynite afdekplaten
De duurzame vervanger van stuclopers, inloopdekens en andere vloerbescherming.
Lees meer

Scherp in Polynite

WAAROM DURE EENMALIGE KOSTEN MAKEN OP AFDEKMATERIALEN, DIE OOK NOG MILIEUBELASTEND ZIJN?

Scherp Verpakkingen is de enige leverancier van Polynite platen. De platen kunnen worden verhuurd via het bedrijf Scherp in Verhuur B.V. De voordelen van huren ten opzichten van het kopen van afdekmateriaal is dat je bij elk nieuw project geen dure kosten hoeft te maken, zoals bijvoorbeeld het afvoeren van eenmalig afdekmateriaal. Dit betekent in de praktijk dat zowel jouw onderneming als die van je opdrachtgevers bijdraagt tot een beter milieu. Door gebruik van Polynite platen heb je een vermindering van afvalstromen en zodoende minder uitstoot van stikstof en CO2.

Polynite platen zijn de oplossing voor veel problemen in de bouw sector. Dit soort innovatieve oplossingen, zoals Polynite platen zijn voor opdrachtgevers belangrijke redenen om over te stappen naar een ander product. je kunt dit innovatieve argument gebruiken als aannemer om je opdrachtgevers te overtuigen gebruik te maken van Polynite platen als bescherming van kwetsbare onderdelen op hun projecten.

Niet alleen het milieu wordt gespaard, ook bespaar je op arbeidskosten en draag je bij aan een beter arbeidsmilieu voor je medewerkers, doordat onze afdekmaterialen licht en makkelijk te monteren en te demonteren zijn. Ook de hulpmiddelen die wij leveren zij zo gemaakt dat uw medewerkers geen gezondheid klachten meer ontwikkelen.

Huren van polynite platen

Het huren van Polynite platen is simpel, je vraagt bij Scherp in Verhuur (Moet zijn Scherp Verhuur)een offerte aan voor je project op via mail adres info@scherpverhuur.nl  en wij maken een scherpe calculatie die je zeer snel per mail kan ontvangen. Alle gegevens die wij nodig hebben om de huur te calculeren (berekenen) zijn:

-Het aantal m2 die je wilt beschermen

-het aantal weken dat je de platen wilt gaan gebruiken

-Het aantal verrijdbare karren, speciaal gemaakt om 100 platen op een ARBO vriendelijke manier neer te leggen en ook weer op te ruimen (te verplaatsen en op te bergen).

De verrijdbare karren worden op maat gemaakt en karren uitgerust met wielen met een grote diameter met veel draagkracht. De karren zijn op maat gemaakt en uitgerust met zware wielen met grote diameter voor veel draagkracht. Dit bevorderd het gemak voor het rijden met de zware kar.

Specificaties karren:

  • De karren hebben 2 bokwielen en 2 zwenkwielen met rem.
  • De wielen hebben een draagkracht van 225 kilo per wiel.
  • De karren zijn gemaakt van 19 mm Under-layment plaat en geschroefd met 5 mm spaanplaatschroeven.
  • Er is een tussenschot geplaats als vakverdeling om eventueel kiepen te voorkomen.
  • Op de kopse kant, waar de zwenkwielen zijn geplaatst zitten twee handvatten die het trekken of duwen van de kar vergemakkelijken.

kopen van polynite platenkopen

voordelen

nadelen

OFFERTE AANVRAGEN?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

onze opdrachtgevers

Veel van onze opdrachtgevers zijn bouwbedrijven die hun werkzaamheden hebben in nieuwbouw en renovatie van woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Deze bedrijven hebben te maken met de CO2 en Stikstof problematiek. De afvalstromen bij het afdekken van kwetsbare vloeren, wanden, liften, trappenhuizen kunnen door het gebruik van polynite platen worden voorkomen.

Problematiek

Andere opdrachtgevers zijn het zat om telkens bij elk startend nieuw project de eenmalige hoge kosten te moeten dragen voor het afdekken van hun projecten en willen dat aannemers Polynite gaan gebruiken om af te dekken.

Mogelijkheden


Polynite kan, door de speciale vouwconstructie voor horizontale en verticale vloer als wandonderdelen worden gebruikt. Kwetsbare hoeken zoals kozijnen en deuropeningen kan je makkelijker beschermen, door de speciale vouw constructie van de Polynite platen is het mogelijk de Polynite platen te vouwen en op de zijkant neer te zetten om zo de hoeken en wanden te beschermen. De onderkant van de Polynite platen is antislip waardoor de Polynite platen niet of minder snel gaan schuiven op wat voor ondergrond dan ook en speciaal op gladde ondergronden.

over polynite.nl

Polynite is een product uit Japan, de Polynite producten, zoals onder andere de Polynite platen, worden in Japan en De Verenigde Staten al jarenlang gebruikt. Polynite platen laten geen gevaarlijke stoffen achter, de platen verteren niet en laten dus geen schadelijke stoffen achter in ons kwetsbare milieu.

Polynite platen zijn een product dat bestaat uit 3 lagen Polypropyleen dat gedeeltelijk is gemaakt van gerecycled plastic. Deze lichtgewicht Polynite plaat is zeer duurzaam en gaat zeker, bij normaal gebruik, wel 10 jaar mee. De Polynite plaats is geschikt voor vele doeleinden, dus multifunctioneel.

Polynite.nl heeft het alleenrecht voor verkoop van deze platen, door de bijzondere samenstelling van deze gepatenteerde plaat is er geen andere vergelijkbare kwaliteit te vinden. De platen zijn licht en makkelijk te hanteren doordat zij dubbel gevouwen kunnen worden.

Polynite is zowel binnen als buiten te gebruiken, de plaat behoudt zijn sterke eigenschappen. Polynite platen nemen geen vocht op en zijn daardoor ook makkelijk schoon te maken met water. Ook reinigen met de hogedrukreiniger geeft geen problemen. Het is raadzaam Polynite platen alleen schoon te maken met alleen water of een lage concentratie mild afwasmiddel.

Krachtendruk

Het is onmogelijk om voor elke gebruiker uit te rekenen wat de krachten zijn die de platen kunnen verdragen. Ieder heeft zo zijn eigen specifieke werkzaamheden. Om u toch een idee te geven over de sterkte van de Polynite plaat volgt hier een overzicht, krachtmeting op basis van KgF/ wiel

DE 4 RE'S VAN polynite platen

WAAROM Duurzaam

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid?

Kom in contact

Locatie hoofdkantoor

Nijverheidscentrum 40 B
2761 JP Zevenhuizen

Locatie de kwakel

Mijnsherenweg 4
1424 CB De Kwakel

VOLG ONS
Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00

Zaterdag en zondag gesloten

Kom in contact

Zoek