Scherp In Polynite

Scherp in Packaging is de enige leverancier van Polynite platen. De platen kunnen worden verhuurd via het bedrijf Scherp in Verhuur B.V. De voordelen van huren ten opzichten van het kopen van afdekmateriaal is dat je bij elk nieuw project geen dure kosten hoeft te maken, zoals bijvoorbeeld het afvoeren van eenmalig afdekmateriaal. Dit betekent in de praktijk dat zowel jouw onderneming als die van je opdrachtgevers bijdraagt tot een beter milieu. Door gebruik van Polynite platen heb je een vermindering van afvalstromen en zodoende minder uitstoot van stikstof en CO2.

Waarom dure eenmalige kosten maken op afdekmaterialen, die ook nog milieubelastend zijn?

Polynite platen zijn de oplossing voor veel problemen in de bouw sector. Dit soort innovatieve oplossingen, zoals Polynite platen zijn voor opdrachtgevers belangrijke redenen om over te stappen naar een ander product. je kunt dit innovatieve argument gebruiken als aannemer om je opdrachtgevers te overtuigen gebruik te maken van Polynite platen als bescherming van kwetsbare onderdelen op hun projecten.

Niet alleen het milieu wordt gespaard, ook bespaar je op arbeidskosten en draag je bij aan een beter arbeidsmilieu voor je medewerkers, doordat onze afdekmaterialen licht en makkelijk te monteren en te demonteren zijn. Ook de hulpmiddelen die wij leveren zij zo gemaakt dat uw medewerkers geen gezondheid klachten meer ontwikkelen.

Polynite

• Afdekplaten Polynite
• Afdekfolie / bouwfolie
• Hoekbeschermers
• Steiger krimpfolie
• Damp remmende folie
• Damp open folie
• Gewapende folie
• EPDM folie

• Bescherm verpakkingen
• DPC folie
• Technische tape
• Beschermfolie
• Verpakkingsfolie
• Stucloper
• Puinzakken
• Dekzeilen

Huren van Polynite platen

Het huren van Polynite platen is simpel, je vraagt bij Scherp in Verhuur (Moet zijn Scherp Verhuur)een offerte aan voor je project op via mail adres info@scherpverhuur.nl  en wij maken een scherpe calculatie die je zeer snel per mail kan ontvangen. Alle gegevens die wij nodig hebben om de huur te calculeren (berekenen) zijn:

-Het aantal m2 die je wilt beschermen

-het aantal weken dat je de platen wilt gaan gebruiken

-Het aantal verrijdbare karren, speciaal gemaakt om 100 platen op een ARBO vriendelijke manier neer te leggen en ook weer op te ruimen (te verplaatsen en op te bergen).

Verrijdbare karren voor Polynite platen:
De verrijdbare karren worden op maat gemaakt en karren uitgerust met wielen met een grote diameter met veel draagkracht.   (De karren zijn op maat gemaakt en uitgerust met zware wielen met grote diameter voor veel draagkracht) Dit bevorderd het gemak voor het rijden met de zware kar.

Specificaties karren:

 • De karren hebben 2 bokwielen en 2 zwenkwielen met rem.
 • De wielen hebben een draagkracht van 225 kilo per wiel.
 • De karren zijn gemaakt van 19 mm Under-layment plaat en geschroefd met 5 mm spaanplaatschroeven.
 • Er is een tussenschot geplaats als vakverdeling om eventueel kiepen te voorkomen.
 • Op de kopse kant, waar de zwenkwielen zijn geplaatst zitten twee handvatten die het trekken of duwen van de kar vergemakkelijken.

Kopen van Polynite platen

Voordelen koop

✓ Eenmalige aanschafkosten.
✓ Platen altijd ter beschikking.
✓ Geen variabele hoge kosten.

Nadelen koop;

– Geen service van Verhuur bedrijf, Scherp in Verhuur.
– Eigen opslag van de eventueel ongebruikte platen.
– Zelf vervoeren naar de projecten.
– Onderhoud verrijdbare karen
– Eventuele schoonmaak en arbeidskosten.

Opdrachtgevers

Veel van onze opdrachtgevers zijn bouwbedrijven die hun werkzaamheden hebben in nieuwbouw en renovatie van woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Deze bedrijven hebben te maken met de CO2 en Stikstof problematiek. De afval tromen bij het afdekken van kwetsbare vloeren, wanden, liften, trappenhuizen kunnen door het gebruik van polynite platen worden voorkomen.

Problematiek
Andere opdrachtgevers zijn het zat om telkens bij elk startend nieuw project de eenmalige hoge kosten te moeten dragen voor het afdekken van hun projecten en willen dat aannemers Polynite gaan gebruiken om af te dekken.

Mogelijkheden
Polynite kan, door de speciale vouwconstructie voor horizontale en verticale vloer als wandonderdelen worden gebruikt.

Kwetsbare hoeken zoals kozijnen en deuropeningen kan je makkelijker beschermen, door de speciale vouw constructie van de Polynite platen is het mogelijk de Polynite platen te vouwen en op de zijkant neer te zetten om zo de hoeken en wanden te beschermen. De onderkant van de Polynite platen is antislip waardoor de Polynite platen niet of minder snel gaan schuiven op wat voor ondergrond dan ook en speciaal op gladde ondergronden.

Polynite.nl

Polynite is een product uit Japan, de Polynite producten, zoals onder andere de Polynite platen, worden in Japan en De Verenigde Staten al jarenlang gebruikt. Polynite platen laten geen gevaarlijke stoffen achter, de platen verteren niet en laten dus geen schadelijke stoffen achter in ons kwetsbare milieu.

Polynite platen zijn een product dat bestaat uit 3 lagen Polypropyleen dat gedeeltelijk is gemaakt van gerecycled plastic. Deze lichtgewicht Polynite plaat is zeer duurzaam en gaat zeker, bij normaal gebruik, wel 10 jaar mee. De Polynite plaats is geschikt voor vele doeleinden, dus multifunctioneel.

Polynite.nl heeft het alleenrecht voor verkoop van deze platen, door de bijzondere samenstelling van deze gepatenteerde plaat is er geen andere vergelijkbare kwaliteit te vinden. De platen zijn licht en makkelijk te hanteren doordat zij dubbel gevouwen kunnen worden.

Krachtendruk
Het is onmogelijk om voor elke gebruiker uit te rekenen wat de krachten zijn die de platen kunnen verdragen. Ieder heeft zo zijn eigen specifieke werkzaamheden. Om u toch een idee te geven over de sterkte van de Polynite plaat volgt hier een overzicht, krachtmeting op basis van KgF/ wiel

Binnen en buiten
Polynite is zowel binnen als buiten te gebruiken, de plaat behoudt zijn sterke eigenschappen. Polynite platen nemen geen vocht op en zijn daardoor ook makkelijk schoon te maken met water. Ook reinigen met de hogedrukreiniger geeft geen problemen.

Schoonmaken
Het is raadzaam Polynite platen alleen schoon te maken met alleen water of een lage concentratie mild afwasmiddel.

Zo sterk zijn polynite platen

Polynite afdekplaten

Polynite platen zijn zo sterk dat er probleemloos een zware vrachtwagen over heen kan rijden zonder dat de platen beschadigen.

Geplaatst door Scherp in Verhuur op Maandag 20 april 2020

Meer weten over polynite platen?

Neem contact met ons op

VOLG ONS OP

SOCIALMEDIA

Lees

ons laatste nieuws

Wilt u  de laatste ontwikkelingen zien. Klik dan hier verder!

> Naar nieuws

Wij zijn

Milieubewust

Ook Scherp in Packaging is bezig om als bedrijf zo groen mogelijk te werken. Ons hoofdkantoor in Zevenhuizen …

> Meer Informatie

Meer

Over Ons

Scherp in Packaging levert een uitgebreid pakket aan diensten voor de industriële eindverbruiker zoals …

> Meer Informatie

Algemeen

Producten

Adresgegevens

 • Scherp in Packaging – Zevenhuizen
 • Nijverheidscentrum 40B
 • 2761 JP Zevenhuizen
 • Nederland

 

 • Scherp Verpakkingen Aalsmeer
 • Mijnherenweg 4
 • 1424 CG De kwakel
 • Nederland

Contact

(C) 2023 Scherp in Packaging – Alle Rechten Voorbehouden