Zoek

ALS BEDRIJF WIL JE ZO DUURZAAM MOGELIJK BEZIG ZIJN

Draag je steentje bij

Duurzaamheid staat bij Scherp Verpakkingen hoog in het vaandel. Dat hebben wij door de jaren heen ook wel bewezen. Onze producten van papier zijn uiteraard FSC- gecertificeerd en een groot deel van ons plastic assortiment ook. Daarnaast zoeken we continue in de markt naar innovatieve mogelijkheden om onze producten en diensten aan te passen. Bijvoorbeeld zoals het minder gebruik maken van eindige grondstoffen en alleen gebruik maken van volledig afbreekbare grondstoffen. Maar ook kijken wij naar palletoptimalisatie om transport zo efficiënt mogelijk te maken. Cradle to Cradle® is voor ons een mooi voorbeeld die we ook hebben doorgevoerd in onze I’MGreen productenlijn. Naast onze zoektocht naar innovatieve mogelijkheden m.b.t. duurzaamheid is het uiteraard onze taak om onze klanten hierin advies op maat te geven. Zo dragen wij bij aan een betere wereld en aan een beter imago/gevoel van onze klanten.

De 4 RE'S van I'MGreen Products

Eerste leverancier Cradle to Cradle verhuisdozen

Scherp Verpakkingen heeft als eerste een Cradle to Cradle verhuisdoos voor de professionele verhuizers op de markt gebracht. Deze vouwdoos van BC golf karton is volgens de duurzame principes van Cradle to Cradle geproduceerd. Bij deze gecertificeerde ‘cradle-to-cradle’ verhuisdoos is alles duurzaam en gifvrij is geproduceerd. Het is gemaakt van gerecycled karton en de opdruk is aangebracht met milieuvriendelijke inkt. Hiermee is Scherp Verpakkingen het eerste bedrijf in Nederland dat een gecertificeerde verhuisdoos heeft die geen schade aan de natuur brengt – zelfs niet als deze daar onverhoopt terecht komt. De vier RE’s van I’MGREEN Products zijn hier uiteraard van toepassing zijn. 

De kunststof verhuisdoos: De Reuse move box

Scherp Verpakkingen heeft een herbruikbare vouwdoos voor de verhuismarkt ontwikkeld. Deze verhuisdoos is gemaakt van gereycled PP en is duurzaam geproduceerd. De 4 Re’s VAN I’MGREEN zijn hier helemaal van toepassing. Een bestaand product waar veel vraag naar is hebben we naar een nog duurzamere variant ontwikkeld (rethinkable). Doordat je deze verhuisdoos meerdere keren kan gebruiken (reusable) is hij ook nog voordelig in gebruik

bekijk hier de opzetinstructies

Video afspelen

Voordelen reuse move box

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid?

Kom in contact

Locatie hoofdkantoor

Nijverheidscentrum 40 B
2761 JP Zevenhuizen

Locatie de kwakel

Mijnsherenweg 4
1424 CB De Kwakel

VOLG ONS
Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00

Zaterdag en zondag gesloten

Kom in contact

Zoek