Search

E-Commerce Verpakkingen

Veilig verzenden

Zonder verpakkingen is het onmogelijk om producten te verzenden. Scherp Verpakkingen heeft in razendsnel tempo een uitgebreid assortiment aan e-commerce- en webshopverpakkingen toegevoegd aan het reguliere aanbod. De markt voor dergelijke verpakkingen groeit snel en vereist innovatieve oplossingen. Snelheid, kwaliteit en gebruiksgemak staan centraal.

Dankzij onze voorraad van alle mogelijke e-commerce verpakkingen, hebben webshops altijd toegang tot wat ze nodig hebben, zonder ooit mis te grijpen. In de e-commerce sector zijn er zowel kleine als grote spelers, en we zijn in staat om moeiteloos aan de behoeften van elke klant te voldoen. Voor geautomatiseerde systemen zijn verpakkingen nodig die naadloos in het inpakproces passen. Door onze samenwerking met vooraanstaande experts op dit gebied, kunnen we snel en deskundig de juiste materialen leveren.

Bij Scherp Verpakkingen staat duurzaamheid hoog in het vaandel, wat we door de jaren heen hebben bewezen. Onze papieren producten zijn uiteraard FSC-gecertificeerd, en een aanzienlijk deel van ons plastic assortiment heeft eveneens deze certificering. Bovendien zoeken we voortdurend naar innovatieve mogelijkheden in de markt om onze producten en diensten aan te passen. Dit omvat onder andere het verminderen van het gebruik van niet-hernieuwbare grondstoffen en het uitsluitend inzetten op volledig afbreekbare materialen. Tevens onderzoeken we palletoptimalisatie om het transport zo efficiënt mogelijk te maken.

Naast onze zoektocht naar duurzaamheidsinnovaties, hebben we ook de verantwoordelijkheid om onze klanten op maat gemaakt advies te bieden op dit gebied. Hiermee dragen we bij aan een betere wereld en versterken we het imago en het gevoel van onze klanten.

Alle producten zien?

Verpakkingen die wij standaard op voorraad hebben kan je hier zien

VERPAKKINGEN MET persoonlijke BEDRUKKIng

OFFERTE AANVRAGEN?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Kom in contact

Locatie hoofdkantoor

Nijverheidscentrum 40 B
2761 JP Zevenhuizen

Locatie de kwakel

Mijnsherenweg 4
1424 CB De Kwakel

VOLG ONS
Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00

Zaterdag en zondag gesloten

Kom in contact

Search