Slide 1
VERHUISBOX SOLID C2C

CRADLE TO CRADLE VERHUISDOOS VOOR DE PROFESSIONELE MARKT

Enige professionele verhuisdoos met het Cradle to Cradle keurmerk

Scherp Verpakkingen heeft als eerste een Cradle to Cradle verhuisdoos voor de professionele verhuizers op de markt gebracht. Deze vouwdoos van BC golf karton is volgens de duurzame principes van Cradle to Cradle geproduceerd. Bij deze gecertificeerde ‘cradle-to-cradle’ verhuisdoos is alles duurzaam en gifvrij is geproduceerd. Het is gemaakt van gerecycled karton en de opdruk is aangebracht met milieuvriendelijke inkt. Hiermee is Scherp Verpakkingen het eerste bedrijf in Nederland dat een gecertificeerde verhuisdoos heeft die geen schade aan de natuur brengt – zelfs niet als deze daar onverhoopt terecht komt. De vier RE’s van I’MGREEN Products zijn hier uiteraard van toepassing zijn. Nog niet bekend met I”MGREEN Products lees hier meer daarover

Slide 1
VOORDELEN

- Enige verhuisdoos in de markt gemaakt met het Cradle to Cradle keurmerk
- Circulaire verpakking
- FSC keurmerk
- Natuurlijk hernieuwbare grondstoffen
- 100% hergebruik en recyclebaar

DE RE’S VAN VERHUISBOX SOLID C2C

 • Herbruikbare grondstoffen (na gebruik zijn de grondstoffen 100% herbruikbaar)
 • 100 % Recyclebaar
 • Cradle to Cradle keurmerk
 • Geen gebruik van nieuwe grondstoffen
 • Minder belastend voor het milieu
 • Duurzamere variant verhuisdoos ontwikkeld en uitgebracht

Wat is Cradle to Cradle

Cradle to Cradle is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. De letterlijke betekenis is ‘van wieg tot wieg’. Met andere woorden: er is geen einde aan de levenscyclus, na het eerste gebruik wordt een product opnieuw grondstof voor het volgende product. Eén van de belangrijkste toepassingsmethoden van Cradle to Cradle®, is het herdefiniëren van materialen als waardevolle grondstoffen in cyclische systemen.

Verschil recyclen en Cradle to Cradle

De meeste dozen zijn voorzien van een FSC keurmerk en recycling logo, en wat maakt dozen met een Cradle to Cradle keurmerk nou duurzamer dan de huidige dozen in de markt? Het verschil tussen recyclen en Cradle to Cradle is dat grondstoffen geen waarde mogen verliezen bij het hergebruik. Het gaat bij Cradle to Cradle dus om ‘upcycling’ (iets nog beter of net zo goed maken) in plaats van ‘downcycling’ (iets een tweede leven geven met een ándere toepassing). Bij recyclen gaan materialen uiteindelijk voor altijd verloren, waardoor je steeds weer nieuwe grondstoffen nodig hebt om te gebruiken. Bij Cradle to Cradle gaat er niks verloren en heb je altijd 100% hergebruik.

ISO certificering

Er komt steeds meer vraag naar duurzame verhuizers  die gebruik maken van duurzame verhuismaterialenen.  Veel van deze professionele verhuisbedrijven zijn bezig met het behalen van het ‘ISO14001″ systeem. Met dit ISO 14001-systeem geef je een signaal af  naar iedereen dat je het milieu echt serieus neemt. Met dit certificaat maak je het als bedrijf dan ook echt zichtbaar. Scherp Verpakkingen kan je hierbij helpen. Onze I’M Green producten zijn het het meest duurzaam om te gebruiken. De producten dragen bij aan een beter milieu en aan je ISO certificering.

Verhuisdoos met gepersonaliseerde bedrukking

Wil je als bedrijf duurzaam verhuizen en dat ook uitstralen naar je klanten? De  Verhuisbox C2C  kan je naar wens bedrukken mits het valt onder de principes van Cradle to Cradle. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer weten over de Verhuisbox Solid C2C?

Neem contact met ons op

VOLG ONS OP

SOCIALMEDIA

Lees

ons laatste nieuws

Wilt u  de laatste ontwikkelingen zien. Klik dan hier verder!

> Naar nieuws

Wij zijn

Milieubewust

Ook Scherp in Packaging is bezig om als bedrijf zo groen mogelijk te werken. Ons hoofdkantoor in Zevenhuizen …

> Meer Informatie

Meer

Over Ons

Scherp in Packaging levert een uitgebreid pakket aan diensten voor de industriële eindverbruiker zoals …

> Meer Informatie

Algemeen

Producten

Adresgegevens

 • Scherp in Packaging – Zevenhuizen
 • Nijverheidscentrum 40B
 • 2761 JP Zevenhuizen
 • Nederland

 

 • Scherp Verpakkingen Aalsmeer
 • Mijnherenweg 4
 • 1424 CG De kwakel
 • Nederland

Contact

(C) 2023 Scherp in Packaging – Alle Rechten Voorbehouden