Search

De leverancier in duurzame verhuisartikelen

onze duurzame producten versterken jouw bedrijfsimago

Scherp Verpakkingen heeft zich in de verhuisbranche gevestigd als een betrouwbare en allesomvattende leverancier van verhuisbenodigdheden. Onze toewijding om hoogwaardige producten te leveren is wijd erkend, en we handhaven altijd een uitgebreide voorraad die direct beschikbaar is voor levering in zowel Nederland als de EU. Dankzij onze ruime voorraad aan verhuismaterialen heeft elke verhuizer toegang tot alle benodigdheden, waardoor tekorten worden voorkomen.

Naast het aanbod van direct beschikbare verhuisproducten, bieden we ook op maat bedrukte verpakkingsmaterialen aan, waaronder dozen, labels en tape.

Milieubewustzijn vormt een kernwaarde voor ons, en onze inzet op dit gebied is door de jaren heen duidelijk gebleken. Onze papieren producten zijn gecertificeerd volgens FSC-normen, en een aanzienlijk deel van ons plastic assortiment is eveneens duurzaam gecertificeerd. We blijven voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen in de markt om onze producten en diensten te verduurzamen. Dit omvat onder andere het gebruik van volledig afbreekbare materialen ter vervanging van eindige grondstoffen. Daarnaast streven we naar efficiëntie in transport door optimalisatie van palletgebruik.

Naast onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zien we het als onze verantwoordelijkheid om onze klanten deskundig advies te bieden. Op deze manier dragen we bij aan een betere wereld en versterken we het imago en de tevredenheid van onze klanten.

Alle producten zien?

Verpakkingen die wij standaard op voorraad hebben kan je hier zien

VERPAKKINGEN MET persoonlijke BEDRUKKIng

OFFERTE AANVRAGEN?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

leverancier Duurzaamste verhuisdozen

Alle dozen kan je toch recyclen?

Scherp Verpakkingen onderscheidt zich in de markt door als enige een lijn van verhuisdozen volgens het Cradle to Cradle principe te hebben ontwikkeld. Cradle to Cradle vertegenwoordigt een vernieuwende benadering van duurzaam ontwerpen en produceren, met de letterlijke betekenis van ‘van wieg tot wieg’. Dit houdt in dat producten niet slechts een levenscyclus hebben van productie tot afval, maar na gebruik dienen als waardevolle grondstoffen voor toekomstige producten.

Een essentieel concept binnen Cradle to Cradle is het herdefiniëren van materialen als waardevolle grondstoffen binnen circulaire systemen.

De toenemende vraag naar duurzame verhuisdiensten brengt ook de behoefte aan milieuvriendelijke verhuismaterialen met zich mee. Veel verhuisbedrijven streven naar het behalen van het “ISO 14001” certificaat. Dit certificaat, gebaseerd op het ISO 14001-systeem, fungeert als een duidelijk signaal naar de omgeving dat milieuoverwegingen serieus worden genomen. Scherp Verpakkingen staat klaar om hierbij te ondersteunen. We presenteren onze I’MGreen productlijn: een assortiment verpakkingsproducten dat zich onderscheidt als de meest duurzame keuze. Deze producten dragen niet alleen bij aan een verbeterd milieu, maar ook aan het verkrijgen van je ISO certificering.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Kom in contact

Locatie hoofdkantoor

Nijverheidscentrum 40 B
2761 JP Zevenhuizen

Locatie de kwakel

Mijnsherenweg 4
1424 CB De Kwakel

VOLG ONS
Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00

Zaterdag en zondag gesloten

Kom in contact

Search