Search

Advies op maat

Wil je advies op maat over verpakkingsmaterialen? Scherp Verpakkingen heeft voldoende kennis en ervaring opgedaan op het gebied van verpakkingen. Dus voor moeilijke vragen draaien we onze hand niet om. Heb je bijvoorbeeld vragen over palletstabilisatie, een eigen verpakking of advies om je inpakproces te versnellen? Onze specialisten houden voortdurend de ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen in de gaten en streven ernaar om zo kostenbesparend en milieubewust  te adviseren naar klanten. Neem gerust contact op met onze specialisten. 

analyse en onderzoek

 

Onze service stopt niet bij levering van dozen. Wij testen de kwaliteit van ons golfkarton. Verpakkingen worden namelijk aan vele invloeden blootgesteld. Doordat wij nauwkeurig de kwaliteit testen is de klant verzekerd van de gewenste kwaliteit.

 

procesverbetering en innovatie

Scherp Verpakkingen onderzoekt en zoekt naar innovatieve mogelijkheden om voor de klanten nieuwe oplossingen te bedenken op het gebied van verpakkingen. Hierbij kan je denken aan kostenbesparing, duurzamere verpakkingsprocessen en efficientere handling.

niet-standaard verpakkingen

Je zoekt een partner om een eigen verpakking te maken. Dankzij jaren ervaring weten wij snel en vakkundig de ideale verpakking op maat te realiseren voor jouw product.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Kom in contact

Locatie hoofdkantoor

Nijverheidscentrum 40 B
2761 JP Zevenhuizen

Locatie de kwakel

Mijnsherenweg 4
1424 CB De Kwakel

VOLG ONS
Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00

Zaterdag en zondag gesloten

Search