verzenddozen voordelig & Snel in huis

Kies de perfecte verzenddozen voor je bedrijf

Je zending is net zo goed als de doos waarin het wordt verzonden. Het kiezen van de perfecte verzenddozen voor je bedrijf is van essentieel belang voor het beschermen van je producten en het bieden van een professionele uitstraling aan je klanten. Maar met zoveel opties op de markt kan het overweldigend zijn om de juiste keuze te maken. Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen!

Over ons

Zonder verpakkingen is het onmogelijk om producten te verzenden. Wij hebben in een ongekend tempo een uitgebreid assortiment e-commerce- en webshopverpakkingen toegevoegd aan ons reguliere aanbod. De markt voor dergelijke verpakkingen groeit snel en vereist innovatieve oplossingen. Snelheid, kwaliteit en gebruiksgemak staan bij ons centraal.

Dankzij onze uitgebreide voorraad van alle mogelijke e-commerce verpakkingen hebben webshops altijd toegang tot wat ze nodig hebben, zonder ooit mis te grijpen. In de e-commerce sector zijn zowel kleine als grote spelers actief, en wij zijn in staat moeiteloos te voldoen aan de behoeften van elke klant. Voor geautomatiseerde systemen zijn verpakkingen nodig die naadloos in het inpakproces passen. In samenwerking met vooraanstaande experts op dit gebied kunnen wij snel en deskundig de juiste materialen leveren.

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel, zoals we door de jaren heen hebben bewezen. Onze papieren producten zijn uiteraard FSC-gecertificeerd, en een aanzienlijk deel van ons plastic assortiment heeft eveneens deze certificering. Bovendien streven we voortdurend naar innovatieve mogelijkheden op de markt om onze producten en diensten aan te passen. Dit omvat onder andere het verminderen van het gebruik van niet-hernieuwbare grondstoffen en de exclusieve inzet op volledig afbreekbare materialen. Daarnaast onderzoeken we palletoptimalisatie om het transport zo efficiënt mogelijk te maken.

Naast onze zoektocht naar duurzaamheidsinnovaties, voelen wij de verantwoordelijkheid om onze klanten op maat gemaakt advies te bieden op dit gebied. Hiermee dragen we bij aan een betere wereld en versterken we het imago en het gevoel van onze klanten.

© Scherp Verpakkingen B.V. 2024 All rights reserved​