Leverancier van verpakkingen

Kies de perfecte verpakkingen voor je product

Je product is net zo goed als de verpakking waarin het wordt verzonden. Het kiezen van de juiste verpakking voor je bedrijf is van essentieel belang voor het beschermen van je producten en het bieden van een professionele uitstraling aan je klanten. Maar met zoveel opties op de markt kan het overweldigend zijn om de juiste keuze te maken. Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen!

Over ons

In een snel veranderende markt is het ondenkbaar om zonder verpakkingen producten te verzenden. Als reactie op deze behoefte hebben we ons aanbod snel uitgebreid, niet alleen verpakkingen voor de voor de horti- en industriële sector, maar ook met specifieke oplossingen voor de e-commerce.

Voor de horticultuur leveren we verpakkingen die zijn ontworpen om planten, bloemen veilig te vervoeren, met behoud van versheid en kwaliteit. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan dozen, papier en palletbenodigdheden die aan deze specifieke behoeften voldoen.

In de industriële sector bieden we verpakkingen die voldoen aan de strenge eisen van diverse industrieën, zoals voedsel, farmaceutica en techniek. Deze verpakkingen zijn ontworpen om producten te beschermen tegen schade, vervuiling of bederf tijdens transport en opslag.

Duurzaamheid blijft een kernwaarde in ons aanbod. We bieden FSC-gecertificeerde papieren producten en plastic verpakkingen die voldoen aan strikte milieunormen. Bovendien streven we voortdurend naar innovatieve oplossingen, waaronder het verminderen van het gebruik van niet-hernieuwbare grondstoffen en het introduceren van volledig afbreekbare materialen.

Ons team van experts staat klaar om klanten in de horti- en industriële sector en de (online) retail te voorzien van op maat gemaakt advies over duurzame verpakkingsoplossingen. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige verpakkingen die niet alleen aan de behoeften van onze klanten voldoen, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.