fbpx

Milieubewust

Voor de industriële eindverbruiker

Ook Scherp in Packaging is bezig om als bedrijf zo groen mogelijk te werken. Ons hoofdkantoor in Zevenhuizen is bijvoorbeeld enorm energiezuinig gemaakt door allerlei moderne voorzieningen zoals; hoge isolatiewaarden, warmtewisselaars, LED verlichting en energiezuinige mechanische ventilatie.

Naast de voorzieningen aan ons pand zijn de verpakkingen die wij maken voor bijna 100% gemaakt van gerecyclede en milieuvriendelijke grondstoffen. Waarom niet altijd verpakkingen maken van 100% gerecycled materiaal? Soms ontkomen we er niet aan om een verpakking van gedeeltelijk nieuwe grondstof te maken in verband met kwaliteitseisen, we gebruiken dan veel grondstoffen die oneindig zijn. Natuurlijk zijn dan ook deze verpakkingen, van nieuwe grondstof,  volledig recyclebaar.

Hollandse Wind *

Door het gebruik van HOLLANDSE WIND® van Eneco willen wij als onderneming bijdragen aan duurzame energieproductie. HOLLANDSE WIND® is 100% groene stroom, gegarandeerd opgewekt door windenergie uit Nederlandse windparken. Dat betekent 0% CO2- Uitstoot.

Boodschappentassen

Voor onze trouwe klanten, en iedereen die een steentje wil bijdragen aan een beter milieu, stellen wij gratis, 100% recyclebare, herbruikbare, boodschappentassen beschikbaar. Wilt u ook een milieuvriendelijke tas? Deze kunt u gratis afhalen bij ons kantoor in Zevenhuizen. (max. 2 tassen per persoon en zolang de voorraad strekt) Graag wel even van te voren aangeven wanneer u deze komt ophalen op mail adres: info@scherpverpakkingen.nl met vermelding afhalen boodschappentas

Voor meer informatie over deze milieuvriendelijke tassen en de mogelijkheden voor uw bedrijf om ook zo een herbruikbare tas te laten maken, kunt u mailen naar: ralph@scherpverpakkingen.nl

Plastic

Er is in de consumenten markt, en in de media, veel te doen over plastic en de daarmee gepaard gaande milieu problemen. Scherp in Packaging houdt deze ontwikkelingen goed in de gaten en kan u daarin adviseren. Veel plastic verpakkingen, gemaakt van eindige olie grondstoffen, kunnen met andere oneindige, of milieu vriendelijkere grondstoffen worden gemaakt en kunnen op deze manier een mooie bijdrage leveren aan een beter milieu. Wilt u meer weten over oneindige of BioBased groene grondstoffen? Neem dan contact met ons op, wij leggen u graag uit wat u mogelijkheden zijn voor uw bedrijf om ook een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzaam milieu.

Papier

Onze papieren verpakkingen bestaan voor het grootste gedeelte uit golfkartonnen dozen. Deze golfkartonnen dozen worden gemaakt van duurzame grondstoffen en gericht op een circulaire toepassing. De papieren verpakkingen leveren een optimale product bescherming in een duurzame grondstoffenstroom. We doen er samen met onze fabrieken alles aan om onze grondstoffen en producten zo lang mogelijk in gebruik te houden, hun waarde tijdens gebruik te optimaliseren en producten en materialen te recycleren en te regenereren op het einde van hun gebruikscyclus.

Verpakkingen op basis van papier zijn perfect voor de circulaire economie. Het is 100% recyclebaar, hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar.

VOLG ONS OP

SOCIALMEDIA

Direct

Contact

Scherp in Packaging (verkoop):
C: Ralph Nenk
T: +31 6 120 646 94
E: ralph@scherpverpakkingen.nl

> Meer Informatie

Wij zijn

Milieubewust

Ook Scherp in Packaging is bezig om als bedrijf zo groen mogelijk te werken. Ons hoofdkantoor in Zevenhuizen …

> Meer Informatie

Meer

Over Ons

Scherp in Packaging levert een uitgebreid pakket aan diensten voor de industriële eindverbruiker zoals …

> Meer Informatie

Algemeen

Opslag

Scherp in Packaging
Hoofdkantoor
Nijverheidscentrum 40B,
2761JP Zevenhuizen
Nederland

Scherp in Packaging
Aalsmeer
Mijnsherenweg 4,
1424CB De Kwakel

Contact

Scherp in Packaging
Hoofdkantoor
Nijverheidscentrum 40B,
2761JP Zevenhuizen
Nederland

T: 085 – 047 10 12
E: info@scherpverpakkingen.nl

(C) 2020 Scherp in Packaging – Alle Rechten Voorbehouden

(C) 2020 Scherp in Packaging
Alle Rechten Voorbehouden

Start typing and press Enter to search