Export noppenfolie voor de verhuismarkt

 In Geen categorie

100% recyclebare noppenfolie.

Tinus van Santen van Verhuisservice Voorschoten

“Onze ervaring met de exportfolie (noppenfolie met schuim) is zeer goed. Het is makkelijk in gebruik, makkelijk te snijden. De Export noppenfolie is zeer sterk en stevig en niet geheel onbelangrijk het is 100% recyclebaar. Dat is echt een voordeel en belangrijk voor het milieu”

Bij de meeste professionele verhuizers zal onze Export noppenfolie met schuim een bekend product zijn. De oude Export noppenfolie was op zich een goed product, alleen hebben we dit product verder ontwikkeld en wel om de volgende reden: het was niet 100% recyclebaar doordat het een product was van verschillende grondstoffen.

Door nieuwe ontwikkelingen in LDPE grondstoffen is onze nieuwe 3 laags Export noppenfolie met schuim nu voor 100% gemaakt van LDPE en daarom ook voor 100% recyclebaar.

Veel leveranciers van andere exportfolie voegen bijvoorbeeld nylon toe of voorzien de noppenfolie van een pp laag (vlies) aan de binnenzijde waardoor de folie niet volledig te recyclen is.
De nieuwe, volledig van LDPE gemaakte Export noppenfolie, is door zijn speciale procedé een zeer goed en sterk product en wordt voornamelijk gebruikt bij het export verpakken en in de art handling. In overleg met verschillende klanten in deze branches hebben we de folie voorzien van een groene bedrukking met het recycle logo van LDPE zodat dan ook waar in de wereld deze folie opduikt men altijd kan zien dat de folie voor 100% recyclebaar materiaal is gemaakt.

Carlos Pavon van AGS KHZ:

Al een tijd waren we bij AGS KHZ op zoek naar een export folie wat in zijn geheel 100% te recyclen zou zijn. Verschillende leveranciers zijn de revue gepasseerd tot we in contact kwamen met Scherp Verpakkingen. Zij bleken de enige leverancier te zijn die een export folie kon leveren dat aan deze vraag kon voldoen. Er volgde een periode van 6 weken waarin onze exportpakkers de LDPE export folie uitvoerig hebben getest. Inmiddels zijn we enkele maanden verder en onze verhuizers zijn lovend over het product. Het materiaal is goed te snijden, bied ruim voldoende stevigheid en dat zonder stug te zijn. Inmiddels is de folie ook voorzien van het logo “volledig recyclebaar”, zodat onze destination partners, dit product ook zo kunnen verwerken

Ben je ook maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen en heeft u vragen over deze folie bel dan met Hans Driel 0610911985 of laat een berichtje achter.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

VOLG ONS OP

SOCIALMEDIA

Lees

ons laatste nieuws

Wilt u  de laatste ontwikkelingen zien. Klik dan hier verder!

> Naar nieuws

Wij zijn

Milieubewust

Ook Scherp in Packaging is bezig om als bedrijf zo groen mogelijk te werken. Ons hoofdkantoor in Zevenhuizen …

> Meer Informatie

Meer

Over Ons

Scherp in Packaging levert een uitgebreid pakket aan diensten voor de industriële eindverbruiker zoals …

> Meer Informatie

Algemeen

Producten

Adresgegevens

  • Scherp in Packaging – Zevenhuizen
  • Nijverheidscentrum 40B
  • 2761 JP Zevenhuizen
  • Nederland

 

  • Scherp Verpakkingen Aalsmeer
  • Mijnherenweg 4
  • 1424 CG De kwakel
  • Nederland

Contact

(C) 2023 Scherp in Packaging – Alle Rechten Voorbehouden

Recent Posts